Stofferingen

Voor vervanging van de bekleding van uw meubels, boot en nog veel meer, bent u bij Meubelstoffeerderij de Troon aan het juiste adres. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de bekleding versleten is, of dat het gewoon tijd is voor een nieuwe uitstraling van de meubel. Wij hebben een moderne werkplaats in bezit waar we al uw oude en versleten meubels vakkundig kunnen (her)stofferen met de stoffen die u wenst.

Alle mogelijkheden

Meubelstoffeerderij de Troon beschikt over stoffeerders met een schat aan ervaring in huis. Het stoffeerwerk is dan ook van altijd uitstekende kwaliteit. Het stofferen van meubels, boten, jachten, campers en caravans is maar een deel wat onze stoffeerderij doet. U bent bijvoorbeeld ook voor horecagelegenheden of bedrijf gerelateerde projecten bij ons aan het juiste adres als het gaat om stofferingen. Bent u benieuwd waarvoor u allemaal bij ons terecht kunt? Bekijk hier al de mogelijkheden van de Troon:

Meubelstofferingen

Uiteraard kunt u bij ons terecht met uw meubels. Op vakkundige wijze worden deze gestoffeerd zoals nieuw. Naast het opnieuw stofferen van uw meubel, vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig ook de frames.

Horecastofferingen

U kunt bij ons ook terecht als het gaat om kleine en grote horeca stoffeerprojecten. Van hotel tot bar en van sportkantine tot restaurant. Wij zullen voor u de juiste sfeer creëren binnen iedere horecagelegenheid.

Projectstofferingen

Ook voor projectstofferingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met plezier en vakkundigheid stofferen wij uw banken, (lounge) stoelen, krukken van uw kantoorpand, winkelpand, ziekenhuis, school en nog veel meer.

Boot- & Jacht stofferingen

Wij hebben een ruim assortiment met mooie stoffen en zeewaterbestendig leer voor boten en jachten. De stoffen die hiervoor gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit doordat de stoffen veel in aanraking kunnen komen met water en licht. Ook zijn deze materialen kleurvast en zullen dus niet snel door de zon verbleekt worden.

Camper- & Caravan stofferingen

Zelfs voor uw camper of caravan hebben wij een zeer uitgebreide collectie leer, kunstleer en stoffen. De collectie bestaat uit uiteenlopende stoffen en verschillende kwaliteiten leer. Of het nu gaat om duurzaamheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen, bij ons vindt u altijd de stof die aan uw wensen voldoet.

Vraag een offerte aan

Heeft u een meubelstuk dat wel een opknapbeurt kan gebruiken?
Of wilt u meer informatie over één van onze andere stoffeer diensten.

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte bij Meubelstoffeerderij de Troon

Interesse wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier direct een vrijblijvende offerte aan.