Meubelstofferingen

Wanneer het materiaal van uw meubel is versleten, of wanneer u gewoon toe bent aan een andere uitstraling van uw meubel, bent u bij Meubelstoffeerderij de Troon aan het juiste adres. Wij houden ons voornamelijk bezig met het (her)stofferen van meubels. Meubelstofferingen is een vrij goedkope maar effectieve oplossing om uw meubel in een nieuw jasje te stoppen. Wist u dat u met stofferen van meubelstukken tot 70% kan besparen t.o.v. nieuw koop. Na het stofferen ziet uw meubelstuk er weer als nieuw en krijgt deze een tweede leven.

Herstofferen

Het proces

Bij Meubelstoffeerderij de Troon bent u er altijd van verzeker dat er met vakkundigheid wordt gewerkt. Wij streven er altijd naar om zo volledig mogelijk uw wensen te vervullen. Maar hoe gaat meubelstoffering precies in zijn werk? Allereerst zullen wij de binnengekomen meubelstukken grondig onderzoeken, om te kijken wat er precies gerepareerd en gestoffeerd moet worden. Hierna zullen wij de oude stof verwijderen van het meubel.

Wij bekijken eerst de binnenkant van uw meubel voordat we de nieuwe stof zullen aanbrengen. Zo kunnen wij kapotte onderdelen vervangen en bijvoorbeeld vergaan schuim vervangen of aanvullen voordat de nieuwe stof er omheen zit. Daarnaast vullen wij indien nodig opnieuw de kussens. Ten slotte brengen wij de nieuwe bekleding aan. Dit resulteert in meubelstukken die er weer nieuw uitzien en weer jaren mee kunnen.

Stoffen

Wanneer u uw meubelstukken laat herstofferen kunt u ervoor kiezen om uw oude stof na te laten maken zodat de lijkt als nieuw, maar u kunt ook gaan voor een totaal andere stof. Bij Meubelstoffeerderij de Troon kunt u kiezen uit een uitgebreid stoffenassortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een egale kleur of juist een mooie print. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden aan op het gebied van bekleding met leer. Onze stoffen zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit. De meeste stoffen zijn waterbestendig en vuilafstotend. Hierdoor zorgen wij er voor dat na het stofferen uw meubel weer voor langere tijd mee kan.

Offerte bij Meubelstoffeerderij de Troon

Interesse wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier direct een vrijblijvende offerte aan.