Boot- & Jacht stofferingen

Het stofferen van een boot of jacht is echt maatwerk. Het is belangrijk dat wij zeer nauwkeurig te werk gaan. Elke boot of jacht is anders en heeft een eigen vorm kussens. Ook ligt een boot of jacht veel in de zon en kan de stoffering in contact komen met water. Daar moet met stofferen rekening mee gehouden worden. Meubelstoffeerderij de Troon heeft in het stoffenassortiment een aantal materialen die hier zeer geschikt voor zijn. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw nieuwe boot & jacht stofferingen.

Het proces

Wij zorgen ervoor dat elke ronding en hoekje perfect aansluit op de betimmering. De wensen voor de vormgeving en het materiaal kunt u zelf aangeven. Van schuine voorramen tot luiken in de vloer, Meubelstoffeerderij de Troon heeft de ervaring om dit alles naar perfect af te werken. Allereerst kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken en komen wij ook graag eens aan boord om te bespreken wat allemaal mogelijk is. Daarna wordt uw boot wordt tot in detail afgewerkt. Dat ziet u niet alleen, maar voelt u ook.

Tijdens onze boot & jacht stofferingen controleren wij ook de binnenkant van de kussens. Mocht er schuim vergaan zijn, vervangen wij dit ook gelijk. Indien nodig vullen wij kussens ook verder op. Zo heeft uw boot of jacht de uitstraling alsof hij weer nieuw is.

Ruim aanbod

Doordat de afmetingen van de kussens van een boot of jacht onderling heel erg kunnen variëren, kunt u niet vaak de gewenste soort in een winkel vinden. Om u toch de gewenste uitstraling te kunnen bieden kunt u ze door Meubelstoffeerderij de Troon laten herstofferen. Alle stoffen zijn in een tal van kleuren te bestellen. De producten die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit, dit omdat er veel wordt gevraagd van de stoffen. De stoffen moeten een lange levensduur hebben omdat de stoffen op een boot veel in aanraking komen met water en licht. Wij gebruiken waterafstotende en vochtwerende materialen die u gemakkelijk schoon kunt houden. Deze materialen zijn kleurvast en worden dus niet snel door de zon verbleekt.

Offerte bij Meubelstoffeerderij de Troon

Interesse wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier direct een vrijblijvende offerte aan.