Horecastofferingen

Heeft u een eigen horecaonderneming? Dan weet u dat de beleving centraal staat. Het gaat niet alleen meer om het product dat u levert, maar ook om de service en de sfeer binnen uw pand. U wilt natuurlijk dat uw klanten deze beleving zo goed mogelijk ervaren. Een belangrijke factor dat hieraan bijdraagt is het interieur van uw hotel, café, restaurant, kantine en (snack)bar. Voor horecastofferingen die bij uw onderneming passen, bent u bij Meubelstoffeerderij de Troon aan het juiste adres!

Het proces

Heeft u de keuze gemaakt voor horecastofferingen? Dan zullen wij aan de slag gaan voor uw onderneming. Wij zullen alleen met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit werken. Voor een horecaonderneming is het natuurlijk erg belangrijk dat de stoffen bestand zijn tegen vele vuilmakende factoren en dat deze ook lang meegaan. Dit omdat er veel op de stoffen gezeten wordt per dag. Daarom zorgen wij er voor dat de stoffen zo water- en vuilbestendig mogelijk zijn en dat ze ook makkelijk schoon te houden zijn.
We zullen allereerst uw onderneming komen bekijken om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. Hier kunt u ook uw wensen aangeven voor de nieuwe sfeer die u wilt creëren. Daarna repareren we eventueel meubelstukken voordat ze bekleed worden. Als laatste komt de nieuwe stof om de meubelen heen die volledig naar uw wensen is uitgekozen.

Advies

Samen met u proberen wij de persoonlijkheid van uw onderneming terug te vinden met behulp van het stofferen van het meubilair. Maak u wensen kenbaar dan is het uiteindelijke resultaat het allermooist en kan het meubilair in uw onderneming weer jaren mee. Mocht u geïnteresseerd zijn in de horecastoffering van Meubelstoffeerderij de Troon of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op of kom eens even langs.

Offerte bij Meubelstoffeerderij de Troon

Interesse wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier direct een vrijblijvende offerte aan.