Camper- en Caravan stofferingen

Ook bent u voor camper- en caravan stofferingen aan het juiste adres bij meubelstoffeerderij de Troon. Wanneer de bekleding van uw camper of caravan versleten is of wel wat vernieuwing kan gebruiken, kunnen wij u helpen. Onze vakkundige medewerkers kunnen het interieur een geheel nieuwe uitstraling geven. Vaak wordt een camper of caravan als tweede huis gezien of er wordt veel tijd in doorgebracht. Hierdoor is het belangrijk dat deze er schoon, netjes en naar uw wensen uit ziet. Na de stoffering kan uw geliefde camper of caravan weer jaren mee. Naast het herstofferen van de kussens, banken en stoelen kunnen wij ook de vloer (her)bekleden of bijpassende gordijntjes maken. Wij voeren al onze projecten op authentieke wijze uit. Onze kwaliteit is dan ook in alle projecten terug te zien.

Het proces

Allereerst komen wij graag de ruimte en de meubels bekijken om de mogelijkheden en uw wensen vat te stellen. Daarna kan het stofferen beginnen. Mocht er iets gerepareerd worden? dan doen we dat voor het bekleden. Naast het herstofferen van de kussens, banken en stoelen kunnen wij ook de vloer (her)bekleden of bijpassende gordijntjes maken. Wij voeren al onze projecten op authentieke wijze uit. Onze kwaliteit is dan ook in alle caravans en campers terug te zien.

Advies

Elke camper en caravan stoffering is uniek en vraagt daardoor om maatwerk. Meubelstoffeerderij de Troon is een bedrijf met passie voor vakmanschap. Wij beschikken over moderne apparatuur, materialen en gereedschappen. Onze werknemers adviseren u graag over camper en caravan stoffering vanuit hun expertise.
Bent u van plan om in het voorjaar weer met uw nieuw gestoffeerde caravan of camper er op uit te trekken, dan is het verstandig om in de maanden daarvoor eens contact met ons op te nemen zodat wij bij u langs kunnen komen voor een afspraak. Mede dankzij onze ervaring verzekeren wij u van eerlijk advies tegen een scherpe prijs. Neem contact op met ons en ervaar de vele mogelijkheden.

Offerte bij Meubelstoffeerderij de Troon

Interesse wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier direct een vrijblijvende offerte aan.