Project stofferingen

Bij project stofferingen gaat het om een aanpak op maat. Een ziekenhuis heeft bijvoorbeeld andere wensen op het gebied van uitstraling en stoffering dan een school. Projectstofferingen zijn namelijk niet alleen voor mooi uiterlijk, ook moeten ze in dit geval functioneel zijn. Een ziekenhuis of tandartspraktijk vraagt bijvoorbeeld om een stoffering die makkelijk schoongemaakt kan  worden of dat eventuele vuiligheden makkelijk gezien kunnen worden. Aan de andere kant is het ook van groot belang dat de stoffering een fijne, rustige uitstraling heeft. Bij stofferingen in een school kan dit dan precies het tegenovergestelde zijn: een leuk printje hier en daar geeft dan een speelse en vrolijke uitstraling.

Het proces

In welk geval dan ook, het is altijd van belang dat de stofferingen duurzaam, functioneel zijn en de juiste uitstraling weergeven. Zo gaat de stoffering zo lang mogelijk mee en heeft u er de komende tijd geen omkijken meer naar. We zullen allereerst uw project komen bekijken om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. Hier kunt u ook uw wensen aangeven voor de nieuwe sfeer die u wilt creëren. Daarna repareren we eventueel meubelstukken voordat de ze bekleed worden. Als laatste worden onze hoogwaardige stoffen op ambachtelijke en vakkundige wijze aangebracht, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Ruim aanbod

Door ons ruime aanbod kunt u kiezen uit verschillende stoffen, kleuren, printjes en nog veel meer. En naast uiterlijk is ook functionaliteit belangrijk. Kies voor strakke kleuren die makkelijk schoon te maken zijn of kies voor gezellige printjes om een ruimte een gezellige sfeer te geven. Bij Meubelstoffeerderij de Troon is van alles mogelijk. Maak uw wensen kenbaar en samen zullen wij uw project de sfeer geven die u wenst.

Offerte bij Meubelstoffeerderij de Troon

Interesse wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier direct een vrijblijvende offerte aan.