Stoel stofferen Tilburg

Heeft u plannen voor uw stoel stofferen Tilburg ? Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige stoffeerder voor uw meubelstofferingen, bent u bij Meubelstoffeerderij De Troon aan het juiste adres! Alle stoffeerders hebben een hele hoop ervaring, waardoor wij u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs kunnen garanderen.

Waarom stoel stofferen Tilburg ?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het stofferen van een meubel. Misschien is de bekleding van uw mooie stoel inmiddels versleten of u kunt gewoon toe zijn aan een nieuwe stijl? Wist u dat u tot wel 70% kunt besparen als u uw stoel laat (her)stofferen in plaats van een nieuwe te kopen? Bovendien is stofferen ook nog eens duurzaam en hoeft u geen afscheid te nemen van een geliefd meubel. In onze moderne werkplaats kunnen wij al uw oude en versleten meubels vakkundig (her)stofferen met de stoffen die u wenst.

Meubelstoffeerderij De Troon streeft altijd naar een eindproduct dat volledig op uw wensen aansluit. Maak daarom uw wensen kenbaar! Bij Meubelstoffeerderij de Troon heeft u de keuze uit verschillende stoffen in ons uitgebreide assortiment. Van effen tot een prachtige print en van leer tot geweven: bij deze meubelstoffeerder vindt u het. Laat ons uw stoel stofferen Tilburg !

Op het moment dat uw meubel in onze werkplaats is gearriveerd, controleren wij eerst of er eventuele beschadigingen op uw meubel zitten en of het schuim van de zitting niet is vergaan. Zo niet, dan gaan wij verder met het stofferen van uw meubel met de stof die u heeft gekozen. Mocht er wel iets mis zijn met uw meubel, dan repareren wij dit ook gelijk. Zo zijn wij een enkel aanspreekpunt voor alles op het gebied van uw meubilair. Transparantie, kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij voorop.

Stoel stofferen

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Contact

  Heeft u interesse in de diensten van Meubelstoffeerderij De Troon wat betreft uw stoel stofferen Tilburg ? Of heeft u vragen? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op! Vul het contactformulier in op onze site en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.