Herstofferen Kerkdriel

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige stoffeerder voor herstofferen Kerkdriel bent u bij Meubelstoffeerderij De Troon aan het juiste adres! Wij herstofferen uw meubels met passie. Al onze stoffeerders hebben een schat aan ervaring in huis. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs aanbieden.

Waarom herstofferen Kerkdriel

Het kan zijn dat de bekleding van uw mooie bank inmiddels versleten is. Of dat u gewoon toe bent aan een nieuwe stijl. U kunt dan wel 70% besparen wanneer u uw meubel laat herstofferen Kerkdriel in plaats van een nieuw meubel te kopen! Ook is herstofferen nog eens een duurzame zet en hoeft u geen afscheid te nemen van een geliefd meubelstuk. In onze moderne werkplaats kunnen wij al uw oude en versleten meubels vakkundig (her)stofferen met de stoffen naar uw wens. Wij streven namelijk altijd naar een eindproduct dat volledig op uw wensen aansluit. Maak daarom uw wensen kenbaar! Bij Meubelstoffeerderij de Troon heeft u de keuze uit verschillende stoffen in ons uitgebreide assortiment.

De eerste stap nadat uw meubel in onze werkplaats is gearriveerd, is het controleren op eventuele beschadigingen van uw meubel en of het schuim van de zitting niet is vergaan. Wanneer dit niet het geval is, gaan wij verder met het stofferen van uw meubel met de stof die u heeft uitgekozen. Mocht er wel iets mis zijn met uw meubel, dan repareren wij dit ook gelijk voor u. op deze manier zijn wij een enkel aanspreekpunt voor alles op het gebied van uw meubilair. Transparantie, kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij dan ook voorop.

Herstofferen

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Meer informatie over herstofferen Kerkdriel?

  Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze service wat betreft herstofferen Kerkdriel ? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op! Vul het contactformulier in op onze site en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.