Stoffeerderij Drunen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde stoffeerderij Drunen voor vervanging van de bekleding van uw meubels, boot, of caravan? Hiervoor bent u bij Meubelstoffeerderij de Troon aan het juiste adres. Wij beschikken over stoffeerders met een schat aan ervaring in huis. Het stoffeerwerk is dan ook van altijd uitstekende kwaliteit voor de scherpste prijs.

De meest veelzijdige stoffeerderij Drunen

Is de bekleding van uw mooie bank inmiddels versleten? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe stijl? In onze moderne werkplaats kunnen wij al uw oude en versleten meubels vakkundig (her)stofferen met uw favoriete stoffen! Van effen tot een prachtige print en van leer tot geweven: in onze stoffeerderij Drunen vindt u het!

Naast het stofferen van verschillende soorten meubels houden wij ons ook bezig met reparaties, onderhoud, en meubelreiniging. Ook voor horecastofferingen en andere projectstofferingen kunt u bij ons terecht. Van hotel tot bar en van sportkantine tot restaurant. Wij zullen voor u de juiste sfeer creëren binnen iedere horecagelegenheid. Is uw kantoor aan een nieuwe uitstraling toe? Met plezier en vakkundigheid stofferen wij het meubilair van uw kantoorpand, winkelpand, ziekenhuis, school. Geen project is ons te gek!

Bij Meubelstoffeerderij de Troon bieden wij naast het normale assortiment ook speciale zeewaterbestendige soorten leer. De stoffen kleurvast en zullen dus niet snel door de zon verbleekt worden. Hierdoor zijn deze stoffen ideaal voor boot- en jachtstofferingen. Zelfs voor uw camper of caravan hebben wij een zeer uitgebreide collectie leer, kunstleer en stoffen. Of het nu gaat om duurzaamheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen, bij ons vindt u altijd de stof die aan uw wensen voldoet.

Stoffeerderij

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Interesse in Meubelstoffeerderij De Troon als uw stoffeerderij Drunen ?

  Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze stoffeerderij Drunen ? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op! Vul het contactformulier in op onze site en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.