Meubelstofferingen Veghel

Bent u op zoek naar en vakkundige stoffeerder voor uw meubelstofferingen Veghel met passie voor het vak? Hiervoor bent u bij Meubelstoffeerderij De Troon aan het juiste adres! Al onze stoffeerders hebben een schat aan ervaring in huis, waardoor wij u gegarandeerd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs aan kunnen bieden.

Waarom meubelstofferingen Veghel ?

Is de bekleding van uw mooie bank inmiddels versleten? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe stijl? U kunt wel 70% besparen als u uw meubel laat (her)stofferen in plaats van een nieuw meubel kopen! Bovendien is het ook nog eens duurzaam en hoeft u geen afscheid te nemen van een geliefd meubelstuk. In onze moderne werkplaats kunnen wij al uw oude en versleten meubels vakkundig (her)stofferen met uw favoriete stoffen!

Wij streven altijd naar een eindproduct dat volledig op uw wensen aansluit. Maak daarom uw wensen kenbaar! Bij Meubelstoffeerderij de Troon heeft u de keuze uit verschillende stoffen in ons uitgebreide assortiment. Van effen tot een prachtige print en van leer tot geweven: bij deze meubelstoffeerder Veghel vindt u het!

Nadat uw meubel in onze werkplaats is gearriveerd, controleren wij eerst of er eventuele beschadigingen op uw meubel zitten en of het schuim van de zitting niet is vergaan. Zo niet, dan gaan wij verder met het stofferen van uw meubel met de stof die u heeft gekozen. Mocht er wel iets mis zijn met uw meubel, dan repareren wij dit ook gelijk. Zo zijn wij een enkel aanspreekpunt voor alles op het gebied van uw meubilair. Transparantie, kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij voorop.

Meubelstofferingen

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Meer informatie over meubelstofferingen Veghel ?

  Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze meubelstofferingen Veghel ? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op! Vul het contactformulier in op onze site en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.