Meubelstoffeerder Bruchem

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder Bruchem met een uitgebreide kennis en passie voor het vak? Meubelstoffeerderij De Troon staat voor u klaar als meest veelzijdige meubelstoffeerder Bruchem . Onze stoffeerders hebben een schat aan ervaring in huis, waardoor u bij Meubelstoffeerderij De Troon gegarandeerd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs vindt.

Waarom De Troon als uw meubelstoffeerder Bruchem ?

Is de bekleding van uw mooie bank inmiddels versleten? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe stijl? In onze moderne werkplaats kunnen wij al uw oude en versleten meubels vakkundig (her)stofferen met uw favoriete stoffen!

Transparantie, kwaliteit, en klantgerichtheid is waar wij voor staan. Wij streven er altijd naar om zo volledig mogelijk uw wensen te vervullen. Maar hoe gaat meubelstoffering precies in zijn werk? Allereerst zullen wij de uw meubelstukken onderzoeken, om te kijken wat er precies gerepareerd en gestoffeerd moet worden. Zo kunnen wij kapotte onderdelen vervangen en bijvoorbeeld schuim vervangen of aanvullen voordat de nieuwe stof er omheen zit. Ten slotte brengen wij de nieuwe bekleding aan.

Bij Meubelstoffeerderij de Troon heeft u de keuze uit verschillende stoffen in ons uitgebreide assortiment. Van effen tot een prachtige print en van leer tot geweven: bij deze meubelstoffeerder Bruchem vindt u het! Naast het standaard assortiment vindt u bij ons ook speciale zeewaterbestendige soorten leer. De stoffen kleurvast en zullen dus niet snel door de zon verbleekt worden. Hierdoor zijn deze stoffen ideaal voor boot- en jachtstofferingen. Of het nu gaat om duurzaamheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen, bij ons vindt u altijd de stof die aan uw wensen voldoet.

Meubelstoffeerder

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Meer informatie over meubelstoffeerder Bruchem ?

  Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie ontvangen over De Troon als uw toekomstige meubelstoffeerder Bruchem ? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op! Vul het contactformulier in op onze site en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.